ORDU / ULUBEY - Şehit Mitat Eren Ortaokulu

Şehit Mitat Eren Ortaokulu

Yukarı Kızılen Köyü Ulubey/Ordu
Vizyon
Şehit Mithat Eren İlköğretim Okulu olarak biz, düşünen, düşündüğünü ifade edebilen, çağın gelişme ve değişimlerine açık, teknolojiyi alabildiğine kullanan, hoşgörülü, öğrenmeyi temel ihtiyaç olarak kabul eden,en az bir yabancı dil bilen, üstün karakterli fertler yetiştirmek istiyoruz.
Misyon
"Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimsemiş,ulusal değerlerini bilen,koruyan, bilim ve teknolojiden sonuna kadar yararlanan, kendi başarısının toplum başarısı olduğunun bilincinde, paylaşımcı, üretken ve hoşgörülü bireyler yetiştirmektir." Okulumuz bu misyonla yola çıkarak; öğrencilerimizin bireysel gelişim özelliklerinin önemsendiği ve kendilerini gerçekleştirme fırsatlarının yaratıldığı ortamlarda, çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi,beceri ve değerlerle donatılmış bireyler olarak yetiştirmeyi hedeflemektedir.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Servisle