ORDU / ULUBEY - Şehit Mitat Eren Ortaokulu

Nis

TBMM'nin kuruluşunun 104. yılının çocuklara bayram olarak armağan edildiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı okulumuzda da büyük bir coşkuyla kutladık. Törende görev alan, geleceğimiz çocuklarımızı ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi gönülden tebrik ediyoruz.

Mrt

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin 109.Yıl Dönümü Anma Programı kapsamında düzenelenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında öğrencilerimiz dereceye girdiler. İlkokullar arası yapılan resim yarışmasında Ahmet Ömer TEMEL adlı öğrencimiz birinci, ortaokullar arası düzenlenen şiir yarışmasında ise Züleyha TEMEL adlı öğrencimiz üçüncü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün 109. yıldönümü okulumuzda Türkçe öğretmeni Salih KORKMAZ ve Beden Eğitimi Öğretmeni Mleda KURU'nun hazırladığı, öğrencilerin sunduğu bir programla yapıldı. Emeği geçen öğretmenlerimize ve tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'mızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında İlçe Müftülüğünce yapılan ortaokul öğrencileri arasında ezbere şiir okuma yarışmasında öğrencilerimiz dereceye girdiler. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni, Rahmet ve Bereket ayı olan Ramazan ayı için bir pano hazırladı. Huzur ve Bereket dolu bir Ramazan geçirmeniz temennilerimizle...

Mrt

12 Mart 1921, ülkemizin bağımsızlığını, kahramanlığını, vatanına milletine olan duygu ve heyecanını anlatan, bayrağımızı simgeleyen İstiklal Marşı'mızın mecliste kabul edildiği gündür. Okulumuz öğrencilerin katıldığı duygu dolu bir törenle o günü ve vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u andık. Törende emeği geçen öğretmenlerimize ve tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

07/03/2024 tarihinde okulumuzda Deprem Tatbikatı yapıldı. Siren sesinin çalmasıyla tüm öğrencilerimiz, 15 saniye boyunca Çök-Kapan-Tutun eylemini gerçekleştirip, hızlı adımlarla okul bahçesindeki toplanma alanına doğru ilerlediler.

Mrt

İlçe Jandarma personellerince 8.sınıf öğrencilerimize jandarma mesleği tanıtıldı. 8.sınıf rehber öğretmenimiz tarafından ise öğrencilere mesleklerin tanıtımı ile ilgili sunu gösterimi gerçekleştirildi.

Mrt

MEB ''Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' kapsamında okulumuzda Şubat  ayı etkinliği olarak Atasözleri ve Deyimler konulu okul sergisi hazırlandı.

Ock

I Live Healthy Because I'm Valuable (Sağlıklı Yaşıyorum Çünkü Değerliyim) adlı eTwinning projemiz Avrupa Kalite Etiketi'ne layık görüldü. Emeği geçen öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve idarecilerimize teşekkür eder, tebrik ederiz.

Kas

Öğretmenler günü sebebiyle okulumuzda da adı yaşatılan Şehit Öğretmen Mitat Eren'in kabri ziyaret edildi. Ziyarette Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua yapıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Vefatının 85. Yılında Sevgi, Saygı, Minnet ve Rahmetle Anıyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda da 100.YIL' a yakışır büyük bir coşkuyla kutlandı.  Okulumuz töreninde öğrencilerimiz şiirlerinizi okuyup, gösterilerini gerçekleştirdi ve öğrencilerimizle okul bahçemizde Cumhuriyet kareografisi düzenledik. Törende görevli olan tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN.